Servicii broderie

Digitizare

  Ca și în alte domenii broderia implică un proces de lucru vast. Un aspect al acestui proces este digitizarea broderiei, acest proces fiind realizat de designerii noștrii intr-un program special.

Broderia computerizată

  Pentru ca tu să fii mulțumit de calitatea serviciilor noastre, noi ne folosim de urmatorii trei factori:

1. Mașiniile noastre folosesc technologie japoneză de ultimă generație.
2. Ața folosită pentru realizarea broderiei este de calitate germană.
3. Personalul care realizează procesul de broderie este calificat.

 

Broderie 3D

  Broderia în 3D sau broderie în relief reprezinta trecerea la următorul nivel în broderia computerizată. pentru realizarea broderiei 3D se folosesc inserții, în jurul cărora se brodează modelul dorit. 

  Această formă de broderie are un efect vizual impresionant și poate fii aplicată de asemenea pe orice suport textil.

Livrare

Livrăm oriunde în țară prin curier sau Poșta Română

Calitatea serviciilor

Oferim o calitate excepțională a broderiei deoarece folosim mașini de brodat de ultimă generație.

Discount-uri

Pentru comenzile de peste 1000 de bucăți oferim discount-uri semnificative

Ce este broderia ?

Broderia este o personalizare a materialelor textile printr-o cusătură în relief, înntr-o culoare sau diferite culori, având ca scop principal înfrumusețarea acestora. În zilele noastre există două tipuri de broderie; cea realizată manual și cea computerizată, noi executăm broderia computerizată. Prin intermediul mașiniilor de ultimă generație si programelor foarte performante reușim să realizăm broderie de o precizie maximă a detaliilor, culorilor și elemontelor grafice.

Broderie computerizată poate fi folosită pentru:

1. Broderii pentru instituții, spitale, cabinete medicale, etc.

-Uniforme cu inscripții brodate (poliție, jandarmerie, SMURD, spital)
- Halate medicale brodate
- Lenjerii de pat cu broderie
- Prosoape brodate


2. Broderie pe echipamente de lucru

- Salopete personalizate prin broderie
- Veste de lucru brodate


3. Broderie pe obiecte promoționale

- Tricouri brodate
- Cămși brodate
- Șepci și căciuli
- Tablouri și ecusoane brodate
- Patch-uri și insigne brodate (cusute sau aplicabile)
- Insemne școlare

Istoria broderiei:

Se spune ca technici primitive de broderie au aparatu după puțin timp dupa ce a apărut îmbrăcamintea, iar acestea reprezentau semne de superioritate, fapt pentru care numai conducătorii se bucurau de aceste însemne. Cu toate acestea broderia a apărut pentru prima oară ca și formă de artă abea în Epoca Fierului

Există forme de broderie din acea perioadă conservate și expuse în muzee, aceastea fiind descoperite în mare parte în Egipt, India și China. Fascinant la aceste exponate este diversitatea acestora, observându-se cum fiecare cultură și-a creat propriul stil de broderie.

Odată cu revoluția industrială arta broderiei s-a schimbat, procesul de brodare s-a automatizat și metoda de fabircare a materiei prime a evoluat. În această perioadă mărgelele și pietrele prețioase au început să fie folosite pentru brodarea articolelor vestimentare sau decorative.

Chiar dacă stilurile diferă foarte mult în funție de zona, cultură și tradiții, obiecte brodate cu fir se găsesc peste tot în lume. Există foarte multe modalități prin care firele pot fii cusute pe un material textil, cele mai complexe modele fiind realiazte cu fire din metale prețioase.

Brodarea cu pietre prețioase sau perle este o artă la fel de impresionantă ca și brodarea cu fir, dar este mult mai nouă cu siguranță.

Broderie computerizată

Broderia computerizată este un procedeu modern prin care textul, elementele grafice sau sigla sunt prelucrate de un softwer conectat la mașina de brodat. Practic programul comandă mașinii de brodat realizarea cusăturii in forma, marimea și gamele de culori dorite. Nu există intervenție umană decat in realizarea setărilor din softwerul de pe calculator, iar rezultatul fiind o broderie de înaltă calitate, cusături perfecte și îmbinari de culori aproape inposibil de realizat manual, la o viteză ce conferă productivitate, eficiență și costuri optime pentru client.

Brand Marketing

Îți oferim o imagine nouă a afacerii tale!

 • Tricouri și cămași
 • Șepci și căciuli
 • Echipamente de lucru
 • Șorțuri și sacoșe
 • Pixuri, brelocuri și agende
 • Căni, brelocuri, mouse pad, etc.

Trimite-ne un e-mail cu detaliile proiectului tău iar noi facem tot posibilul ca proiectul tău sa fie exact cum ti-ai dorit.

1. Comanda se face prin e-mail  cu titlul mailului numele firmei sau al persoanei fizice. Mailul de solicitare trebuie sa contina cateva elemente necesare ofertarii:

 • ce tip de produs textil doriti (tricou/camasa/fleece/sapca/etc.), ce culori, pentru femei sau barbati, orice alte detalii dorite;
 • ce doriti sa brodati si unde (insotit de imagine in format vectorial). Daca nu exista imagine in format vectorial acesta poate fi creată  de catre noi, dar  implicand unele costuri suplimentare in cazul comenzilor mici;
 • numarul de bucati comandate;
 • date de contact care sa includa neaparat si numar de telefon

2. Raspunsul la e-mailul de solicitare trimis veți primi o ofertă, iar în cazul in care doriți să plasati comanda aceasta se va face prin tot prin e-mail. Email-ul trebuie sa includa:

 • articolul comandat din ofertă, câte bucăți, culori, mărimi,  femei sau pentru barbați
 • varianta de broderie dorită din ofertă
 • date de facturare
 • date de livrare
 • modalitatea de plată a facturii finale (ramburs sau transfer inainte de livrare)

Pentru a procesa comanda este nevoie sa achitați un avans de 40% din valoarea comenzii prin transfer bancar sau numerar.